09.07.2019 15:07

Калканджиева и Наско БТР избраха Мис Персенк 2019

Видян 1605 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



В края на изминалата седмица SPA хотел „Персенк“ - град Девин бе домакин на поредно светско събитие – „Мис Персенк 2019“, станало традиционно през последните години, както за емблематичния хотел, така и за региона. На 05.07.2019 г. в изисканото планинско бижу се събраха гости и приятели на Персенк, които се насладиха на вечер, изпълнена с емоции и интересна програма.


 Откроиха се популярни лица от българските шоу среди – сред тях бяха Жени Калканджиева – собственик на Visages Models, „Мис България 2010“ Ромина Тасевска, популярната светска журналистка Елизабет Методиева и миналогодишната носителка на титлата „Мис Персенк“ Габриела Чонина. Към тях в журито на конкурса се присъединиха и представители от SPA хотел „Персенк“ и Термален аквапарк „Персенк“ в лицето на г-н Венцислав Чолаков и г-н Светослав Кокудев, а задачата да изберат най - красивите и достойни момичета от всички претендентки не беше никак лесна. Вечерта стартира с модното дефиле на момичетата на Visages Models, които представиха модните аксесоари и бански костюми на Iskra Art Gallery с дизайнер Искра Георгиева и слънчевите очила с марка KWIAT.

 За финал хубавиците дефилираха в официални рокли на дизайнерката Ради Лазарова от модна къща BLiNK, носител на най-престижната награда за мода в България  – „Златна игла“ на Академията за мода в категория „Най-добър млад дизайнер”  за 2019-та година. Стела Гечева е тазгодишната носителка на титлата „Мис Персенк“. Девойката е на 19 г. от град Пловдив. За първа подгласничка на победителката бе определена Мария Мъркова на 21 г. от Пазарджик, а втора подгласничка стана Стефани Симова. Тя е на 18г. от Брезник. Наградата „Мис Термален аквапарк Персенк“ получи красивата и грациозна Стелияна Иванова. Новото лице на водния комплекс е на 18г. и също е от град Пловдив. Девойките получиха подаръци, предоставени от домакини и спонсори, подкрепили мероприятието. В лицето на Емилия Валенти - финалист от „Гласът на България”, събитието имаше очарователна водеща и уникален изпълнител. Грандиозният финал беше поставен от една от най-обичаните рок банди за всички времена - Б.Т.Р., а присъстващите пяха и танцуваха под звуците на техните популярни песни. Жени Калканджиева и солистът на Б.Т.Р. Наско Пенев припомниха на публиката златния хит на групата „Да погледна в теб“, в чието видео модната шефка изиграва главната роля, а след музикалното участие двамата обсъдиха и бъдещи съвместни проекти. По време на гурме вечерята в изискания Ресторант-градина “Модър”, намиращ се в Термален аквапарк „Персенк“, се сервираха превъзходни ястия и ароматни вина, а хубавата музика допринасяше за доброто настроение на всички. Последва шумно афтър парти в нощния бар на Хотел „Персенк“.


Часове преди старта на „Мис Персенк 2019“, по бански костюми и под летните слънчеви лъчи, претендентките от Visages Models заснеха модна фотосесия в Термален аквапарк „Персенк“. Комплексът отвори врати през 2017г. и за кратко време се превърна в любимо и предпочитано място за летни забавления, както и за провеждането на корпоративни мероприятия, семейни тържества и сватби. Водният оазис притежава различни по вид басейни с минерална вода, забавления и атракциони за малки и големи, заведения и SPA център. За най-малките гости на Термален аквапарк „Персенк“ са на разположение външен и вътрешен детски кът, както и много забавни съоръжения - люлки, въртележки, водни топки и лодки. Градината на ресторанта разполага с красиви беседки с уникална технология с дървени въглища, където всеки гост има възможност да приготви самостоятелно барбекю и свежи зеленчуци от богатото меню на “Модър” и да се наслаждава на прекрасната гледка към Родопа планина.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а