Свързани новини

14.03.2019 11:22

"Късметлийското" палто на Мей е като спален чувал, смята журналистка

Видян 1325 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Катастрофалните опити на Обединеното кралство да напусне Европа, без да се разруши, лежат в ръцете на една жена. Британският министър-председател е на първа линия на преговорите, търгувайки с еврократи, под постоянно наблюдение от световните медии, недоволните членове на партията и ужасения електорат у дома. С наближаването на крайния срок през следващите няколко дни тя лети до и от Брюксел, обикаля Великобритания, молейки всеки, който я слуша, да й даде шанс. Тя загуби гласа си и никой не може да я упрекне, че бързо губи настроението си", коментира журналистката Джанет Стрит-Портър за Дейли Мейл.

"Всеки аспект от появата на Тереза ​​Мей, от изражението на лицето й до общото й поведение, се анализира като знак за бъдещето на Великобритания. Министър-председателят трябва да излъчва доверие, ефективност, безкрайно търпение в лицето на мълчаливото упорство от всички страни. Никога не подценявайте силата на облеклото.

За съжаление, Тереза ​​Мей има моден инстинкт на хамстер. Тя няма естествен инстинкт за това какво да облече, лошо е посъветвана и постоянно изглежда леко болнаво в това, което е избрала като първо облекло сутрин. Тя е толкова зле облечена. Ако има помощници, те вероятно работят в местен магазин за дрехи в родните окръзи, където обличането на жената на местния кмет или на председателя на местния голф клуб е доста голяма сделка.  

Мога да обобщя катастрофата на Brexit в едно ключово облекло, към което министър-председателят е привързал като с лепилото през последните няколко седмици. Носеше го в църквата, носеше го в Брюксел и пред парламента. Тереза ​​Мей явно разглежда това безлично, безформено синьо палто като „късметлийско“, особено когато се носи с долно яке. Общият ефект е като лошо опакован парцел, вместо да сигнализира шик, сила и контрол, той крещи несигурност.

Може би тя чувства, че в своя свят от сътресения, агресия и злини, пресичащи пътя и от всички страни, е това, от което се нуждае - уютна дреха, която е еквивалент на облекло на удоволствие. Тя обаче е нелека и дори не е топла - защо иначе щеше да има дебела подплата? Как да се доверим на жената, чието любимо "късметлийско" палто е като спален чувал?", пита журналистка.


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби