Свързани новини

28.02.2019 09:52

Соня Йончева сред най-добре облечените на Оскарите

Видян 1433 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Оперната прима Соня Йончева бе гост на церемонията на наградите Оскар. Българката премина по червения килим със съпруга си - диригента Доминго Хиндоян.Соня носеше дълга бална рокля в синьо с голи рамене на американския дизайнер Рубин Сингър ("певец" в превод на български), която подчертаваше фигурата на Йончева и ѝ придаваше присъщия блясък, с който сме свикнали да я виждаме на сцената. Някои от международните медии я включиха в избора си за най-добре облечените знаменитости на червения килим. В профила на Соня в Инстаграм се появи и снимка с Григор Димитров на събитие в Малибу, на която и двамата са усмихнати и щастливи от срещата си, а оперната прима написа:"Гордея се, че съм българка! Силен, непобедим български дух!".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,