Свързани новини

26.02.2019 11:12

Лейди Гага и Мадона заровиха томахавките

Видян 1619 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 

60-годишната Мадона и 32-годишната Лейди Гага се помириха след 8 години конфликти. Те са забавляваха заедно на партито в чест на Оскарите и дори се снимаха, легнали заедно в леглото.Празникът бе организиран от мениджърите на Мадона. На всички гости било забранено да правят снимки или видеозаписи. Домакинята на партито обаче не се сдържа и публикува няколко кадъра в Инстаграм. Най-обсъжданата снимка стана тази,на която двете с Лейди Гага лежат прегърнати. Новоизпечената лауреатка на Оскар дори не се преоблече – тя легна в същата тази рокля на Макуйн, с която се появи на сцената. Гага се усмихва и здраво стиска статуетката. “Не се захващайте с италиански момичета“, подписа снимката Мадона.


 


 През последните 8 години дамите си разменяха хапливи реплики. Според критици песента на Гага Born This Way е като Express Yourself на Мадона. Тогава Гага заяви, че те изобщо не са подобни и това е смешно, на което Мадона отговори с нахален мем на Хилари Клинтън. В интервю през 2016г. Лейди Гага заяви: "Аз свиря на много инструменти. Пиша всичките си песни. Прекарвам часове наред всеки ден в студиото. Продуцент съм. Автор съм. Това, което правя аз, е много по-различно."
   






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Един ден, в който ще гледате философски на живота

Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще