Свързани новини

13.03.2009 18:07

Боно от U2: Пиратството в музиката се превърна в лудост

Видян 1810 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фротменът на Ю2 Боно говори за разрастването на музикалното пиратство седмици след като албумът на ирландските рок ветерани се появи в интернет преди да бъде пуснат официално на пазара, предаде БГНЕС.


Певецът заяви, че е време някой да спре тази "лудост", която според него се отразява зле на новите артисти. Той обаче счита, че не е подходящ да ръководи бунта, защото "не е редно богати рок звезди да искат повече пари". Смята се, че феновете на Ю2 са свалили новия албум на групата "No Line On The Horizon" 445 000 пъти преди той официално да бъде пуснат на пазара миналия месец. "Хората смятат, че такива като мен са прекалено платени, но те грешат. Това което пропускат е, как авторът на дадена песен получава заплащане? Няма място за Коул Портър (американски композитор) в днешно време. Богатите рок звезди не трябва да искат повече пари, но някой трябва да се бори за приятелите си артисти, защото това е лудост", споделя Боно пред в. "Ю Ес Ей Тудей". "Музикалният бизнес беше захвърлен на кучетата по законен път", категоричен е той.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни