18.12.2018 10:12

Цеци Красимирова се сгоди за Краля на марихуаната

Видян 2517 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В 18:24 часа в деня на годишнината от смъртта на бившия й приятел Косьо Самоковеца, който беше застрелян преди 15 години в Амстердам, Цеци Красимирова, която тогава беше ранена в главата, написа във Фейсбук:


"Днес е моят ден... Моят Специален ден... Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея... Моят втори рожден ден... Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там... на онова място... в Амстердам... Бях млада, наистина много млада и незнаеща, за да осъзная през какво преминавам в онзи момент... Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес".


Няколко часа по-късно, в 21:25 часа, Цеци публикува снимка на ръката си с годежен пръстен, хваната от мъжка ръка с откровението:


"Наслаждавам се на Моя живот! На новия ми живот! Той е само мой и го живея така, както Аз намирам за истински и правилно!"


Избраникът на Красимирова е мултимилионерът Майкъл Струмейтис, съобщават от eva.bg Той е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Струмейтис отглежда и огромни количества марихуана за медицински цели и напористо рекламира продукцията си в Инстаграм, като често позира с джойнт в ръка. Известен е и с прякора Краля на марихуаната. Той също обяви годежа в социалните мрежи и призна:


"Какво мога да кажа? Влюбен съм..."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог