09.11.2018 15:11

Васко Василев в черно-бяла класика

Видян 2212 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Васко Василев отново очарова. Този път обаче не с голямата си любов цигулката, а с участието си в стилна черно-бяла фотосесия, която ни пренася в гримьорната му и в най-искрените моменти на удоволствие. Партньор на виртуоза в тази стилна фотография е специалната серия на Лидл България с марката Deluxe, а зад фотоапарата застава фотографът Петър Драганов.


Талиолини с трюфели, сирене бурата, сьомга, крем брюле, шоколадов крем и премиум селекция чайове са верен спътник на Васко Василев по време на снимките за новата рекламна кампания на серията Deluxe. Разбира се, невъзможно е да се снимаш с храна, без да я опиташ. Затова и световноизвестният цигулар е сред първите, опитал вкуса на Deluxe удоволствието, като признава, че безспорният му фаворит е шоколадовият крем.


Любителите на премиум селекцията могат да избират измежду много други предложения с марката Deluxe – като скариди, стек от кенгуру, дива сьомга в бутертесто, гурме паста и ориз, както и сладки изкушения като шоколадово суфле, сладоледени бонбони, бадемови сладки, белгийски шоколадови кескчета и други. И тъй като добрата храна е винаги в тон с добрата музика, Лидл България е подготвил още една изненада за истинските ценители – специална секция на сайта lidl.bg вече е озвучена от виртуозните изпълнения на Васко Василев. Докато разглеждат онлайн предложенията с марка Deluxe, потребителите могат да се насладят и на изпълнения на Васко Василев като Winter Largo, Fugata, Tears like pearls, My Mother's Songs, Hungarian Dance №1 и Bazaar.


А ако искат да го видят и чуят на живо, предстоят последните два концерта от тазгодишното национално турне на виртуоза, което за поредна година е с подкрепата на Лидл България. В две поредни вечер, на 10 и 11 ноември, на сцената на зала 1 на НДК Васко Василев ще излезе заедно с оркестъра на Кралската опера и музиканти от цял свят – Аржентина, Сингапур, Англия, Испания и разбира се, България. Световноизвестният ни цигулар е подготвил различни музикални теми като филмови класики, любимото му фламенко и аржентинското танго на Астор Пиацола. Тазгодишното турне на Васко Василев включва общо 5 концерта в 4 града в страната – началото постави Варна на 5 ноември, последва го Русе на 6 ноември, на 8 ноември виртуозът гостува в Пловдив, а последните две дати от турнето му са 10 и 11 ноември в София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а