09.11.2018 10:42

Християна Лоизу представя нова вокална техника

Видян 1377 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Вокалният педагог Силва Макамян и певицата Християна Лоизу представят майсторски клас, по време на който участниците ще усвоят тънкостите на вокалната техника „Аподжио“.


 Занятията ще се проведат на 17-ти и 18-ти ноември в София, а всички присъстващи ще имат възможност да се научат как да увеличат своя диапазон или да овладеят пеенето на различни стилове с лекота.


 „Аподжио“ е малко позната вокална техника в България, но любопитното при нея е, че има и терапевтичен ефект. На основата на тази техника Силва Макамян притежава ключове, които освен, че ни учат как да пеем правилно много различни стилове като опера, поп, мюзикъл, народна музика и други, имат терапевтични способности - може да върне изгубен глас в следствие на грешно пеене или грешен говор, да излекува възли без да се стигне до операция, да излекува астма, да предпази от рак в гърлото.


Техниката е подходяща както за певци, така и за хора актьори, учители, водещи и всички, които искат да се научат да пеят и говорят правилно. Силва Макамян има дългогодишен опит като вокален педагог, подготвяйки участници за различни формати като „X Factor“, „Гласът“ и „Евровизия“. Сред популярните лица, с които работи е победителката от “X Factor” Християна Лоизу, която изучава техниката „Аподжио“ от 12-годишна, а днес познавайки я достатъчно добре, също помага на млади таланти да се развиват. Според Силва Макамян при правилен подход всеки човек може да се научи да пее правилно, като най-важното е да пазим здравето на гласа си.













Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби