Свързани новини

29.10.2018 14:48

Лейди Гага иска всичко, Роди се звезда е последното й преоткриване

Видян 1613 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Лейди Гага пристигна на филмовия фестивал във Венеция с лодка, същински бастион на стария Холивуд, като една платинена Афродита, носеща се по вълните, оставяйки след себе си морската пяна.


Снимката на нейното приближаване - седнала небрежно отстрани на лъскавата моторна лодка в малка черна рокля с елегантно преплетени крака, с прическа като на звездата на 40-те Бети Грейбъл, държейки червена роза в едната ръка и раздавайки целувки с другата, веднага обиколи социланите мрежи.


Разбира се, тя не може просто така да отиде на премиерата на A Star Is Born, първият филм, в който играе водеща роля. Ходенето е за простолюдието. Плаването, от друга страна, е божествено. Това е дейност за сирени, както на митологичните, така и на тези на екрана.


 Само за няколко часа в интернет започнаха да публикуват снимки на Гага на лодката заедно с снимки на класически холивудски звезди, включително и Мерилин Монро в черен костюм за къпане. На следващия ден, Гага и Брадли Купър, нейният режисьор и другар, пристигнаха ръка за ръка на прожекцията; тя беше облечена в люлееща се бяла рокля. Намигането бе завършено.


Можехме да видим това идване. Което не е първото й впечатляващо появяване, нито ще бъде последното. Тя иска всичко: Да облече всеки едни костюм, да се докосне до всяко едно изкуство.


Прожекцията на римейка Роди се звезда с участието нейно участие предизвика възторжените отзиви на публика и критика на кинофестивала в Торонто. Реакцията на романтичната сага, която е режисьорски дебют на актьора Брадли Купър, беше забележителна и на кинофеста се зароди истинска мания около лентата. Критиците признаха, че са се просълзили, а феновете, на излизане от киносалоните, възхваляваха "славното" и "възхитително" изпълнение на Лейди Гага.


"Роди се звезда" бе определен като "неувяхващ холивудски филм, близък до съвършенството".


Отсега специалистите предвиждат, че продукцията догодина ще обере Оскар-ите в почти всички категории, включително и в тази за оригинална песен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,