Свързани новини

23.10.2018 13:29

Бекъмови: Не се развеждаме, ставаме в 5,30 сутринта

Видян 1394 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Цялото семейство Бекъм за първи път е на корицата на Вог в пълен състав: Виктория и Дейвид и 4-те им деца Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Това е най-популярната в света фамилия с 81,7 млн. последователи на 6-мата само в Инстаграм. Според последните слухове семейството се разпада, вярно ли е това?


Виктория: "Никога преди и едва ли някога след тези снимки ще го направим заедно. От 20 години, откакто сме двойка с Дейвид, хората си измислят какво ли не за нашата връзка. С него отдавна сме привикнали да игнорираме глупостите и просто да продължаваме напред нормално. Но нещата, които се пишат и се говорят имат по-широк ефект върху хората около нас. А това не е честно...Когато бях ученичка, редовно ме тормозеха. Не бях толкова умна и, ако мислите, че бях популярно момиче, бях точно на обратния край на скалата".


Каква е тайната днес да е суперзвезда със състояние, оценявано на 331 млн. паунда (близо 700 млн.лв.)?


Виктория: "Никога не се предавам. Никога не очаквам да бъде лесно. Имам големи мечти, фокусирам се върху реализирането им, правя най-доброто с това, което ми е дадено, не се правя на нещо, което не съм и животът е добър с мен".


Дейвид: "Тя страстно е отдадена на онова, с което се занимава - всичко, което й е в акъла".


В момента на първо място за нея е семейството с всичките деца:


Виктория: "Круз е жокерът на семейството. Аз пуснах в мрежата първото му видео, в което пее първата композирана от самия него песен и то има над 6 милиона лайка. Искам ли Круз да стане попзвезда? Не зная. Дори не се замислям по този въпрос. Ромео е обсебен от тениса, атлетичен, ветеран е в модата с 2 кампании на Бърбъри зад гърба си, шегува се с моята модна линия. Бруклин е големият брат. Учеше фотография в Парсънс, Ню Йорк, сега се върна, иска да прави кариера зад камерата. Много сме близки и много ми липсва, когато не е с нас. Харпър умее не просто да ходи, а да тича, на високи платхформи с обувки Алая, откакто беше на 3. Позволявам й да стъпва на токчета само у дома. Модната й икона е Гретл от Звука на музиката. Както си е момиченце, при тези трима по-големи братя, е запалена по футбола и играе. Хич не се притеснява да се посбута с някого. Иска да бъде откривател".


Как ги възпитават?


Виктория: "Винаги сме били отворени към децата. Честни сме с тях и по въпроса с медиите. Даваме им прости примери как се прави всяко нещо. Като родители, общуваме с тях, за да чуваме от какво имат нужда, а не да си споделяме клюки или пък да четем какво са писали за нас в нета. И за двама ни с Дейвид е ясно, че сме по-силни заедно, отколкото като индивидуалности. Ако не беше така, как щяхме да останем заедно през всичките тези години? Всичко е в единството на семейството. Много по-сибни сме шестимата, всички ценим семейството и това е ключът за нашия успех".


Дейвид: "С Виктория сме от семейства, където сме възпитани на много труд и че точно това е основата на добрия живот - това е работната ни етика".


Как минава денят им?


Виктория: "Ставам в 5 и половина всяка сутрин и правя гимнастика в домашния джим. Правя закуска на децата. Ходим пеша с Харпър до училището й, което е на около две мили и си говорим през целия път дотам. Аз отивам на работата. Всички се връщаме вкъщи в 6 вечерта. Сядаме на масата. Забранени са всякакви устройства: няма телефони, няма ай-пади. Общуваме, ако се налага, с Дейвид помагаме за домашните им. Следим какво пускат в социалните мрежи. Понякога нещо невинно - примерно Дейвид е попаднал в снимка по бельо, може да причини големи проблеми и затова знаят, че не бива да пускат нищо без наше одобрение. Обсъждаме всичко, разбира се. Обясняваме. На всичките деца сме обяснили, че скогато отидат в училище, не е важно кой е най-готин, а кой се справя най-добре и какво ще научи, за да му бъде от полза. Вършим ли добра работа? Питайте ме след няколко години!".


Как успяха да създадат модна империя?


Виктория: "Започнах модната си линия точно преди 10 години и критиците очакваха лустро без същина. Представих първата колекция от 10 рокли. Просто бях изразила себе си. В началото вършех всичко сам - сама: примерно за продажбите в САЩ наемах апартамент в Уолдорф Астория в Ню Йорк и лично вземах журналистите и байърите, показвах им парче по парче колекциите, правех по 10 презентации на ден. Няма да забравя първия човек, който ми повярва - приятелят Марк Джейкъбс, който беше говорил, без да знам, с търговците на универсалния магазин Нейман Маркъс и те бяха харесали моделите ми. Какво да кажа: продаваха се, преди да са ги подредили по щендерите...Защо? Правя дрехи, които са носими, с женска естетика, придавам на момичетата повече сила и увереност, така че да бъдат най-добрата версия на себе си."


Какъв беше трикът да привлечете вниманието?


Виктория: "Хрумна ми да използвам непрестанното преследване от папараците и да го превърна в свой плюс като непрекъснато демонстрирам дрехите от колекцията си. Снимаха ме влизайки в ресторанта, бързайки на летището, отивайки на работа в реалния живот, но също и по партита - вместо да правя измислени фотосесии, жените виждаха, че нещата, които правя за тях, са носими в живота. Гледам, че Ким и Кание, Баленсиага и други се възползват от моята стратегия. Успехът идва, защото всичко, което правя, го правя честно. В това число комуникацията, използвам много социалните медии за общуване с хората, така че каквото знаят за мен да е истинско, представено от мен, от семейството ми, силно и позитивно".


Дейвид: "Сякаш беше вчера първото представяне на дрехите. Прекланям се пред това, което прави, донесе ни невероятни моменти на удовлетворение".


Виктория: "Толкова, че скоро ставам горд собственик на футболен клуб".


Дейвид: "Помага на моя спортен бизнес в Маями. Но си имаме правило. никога не говорим за работа и пари пред децата".


Виктория: "Тази година направих сериозна крака: купих цяла сграда за офиси на компанията ни за облека. Наех професионални мениджъри с много опит в модната индустрия. Сключих договори с Ести Лаудер за собствена линия козметика. Искам моя бранд да го има и след 30, и след 40, и след 50 години. Честно казано, не виждам децата да проявяват интерес да го наследят. Не знам с какво ще се занимават след толкова години. Всеки от тях има своя си страст и сигурно ще й се отдаде. А си имат и регистрирани търговски марки всеки за себе си".


Как се поддържат във форма?


Виктория: "Секретарката ми избира обяда. Обичам например салата със сьомга, поръсена със семена. Влизам в една по-ДЗЕН фаза от живота си, както усещам. Ако можех да посъветвам нещо по-младото си АЗ, щеше да бъда по-мила със себе си, което не значи да не бъда амбициозна, но така, че да не изпитвам вина пред себе си".


Как си почиват?


Виктория: "За първи път в живота си бях на ваканция сам във Вила Стефани в Баден Баден. Там се прави детокс на тялото и душата. В началото ми беше тежко - седях на леглото и плачех. Свързах се по скайп с Дейвид и го питах: "Какво изобщо правя тук?". Никога не съм била далеч от децата, витаги са с мен и на ревютата в чужбина. И с Дейвид не сме се разделяли никога за 20 години. В паниката си букнах билет за другия ден. После седнах да медитирам, отидох да покарам колело, започнах да се катеря и постепенно страшно ми хареса да бъда мила и добра със себе си. Не ме е страх вече, че децата порастват. Че ще ни напуснат. Аз обръщам индивидуално внимание и имам собствени разговори с всяко от тях. Което е много важно. Всяко знае, че има своята част от моето време и от времето на Дейвид. Имам и работата си, която също отнема много грижи и внимание. Като гледам семейството и нея, казвам си: "Кобко съм щастлива, голяма късметлийка съм". Човек само може да се моли за толкова много".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец