12.10.2018 14:57

Принцеса Юджени се омъжи за Джак Бруксбанк

Видян 1801 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Британската принцеса Юджени се омъжи за Джак Бруксбанк на церемония в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския дворец.

Младоженците размениха обети и Джак Бруксбанк сложи халката на принцеса Юджени. Двойката се целуна пред любопитните погледни на широката общественост на излизане от църквата. Семейството се качи в закрита карета за сватбената процесия под звуците на шотландски гайди. С нея те преминаха по улиците на Уиндзор преди официалния прием по случай сватбата.

След като двамата бяха обявени за съпруг и съпруга, италианският тенор Андреа Бочели изпя "Аве Мария". Кумата - сестрата на принцеса Юджени, принцеса Беатрис, прочете откъс от "Великият Гетсби" на Ф. С. Фицджералд.

Принцеса Юджени носи бяла рокля с деколте и шлейф на британските дизайнери Питър Пилото и Кристофър де Вос, които основаха марката "Питър Пилото" през 2007 година в Лондон. На главата си тя бе с тиара със зелени камъни и обеци в тон, но е без воал.

Пръстенът на принцеса Юджени е изработен от уелско злато, подарък от кралицата. Младоженецът няма да носи брачна халка по примера на принц Уилям.

На церемонията присъстваха кралица Елизабет II и съпругът ѝ принц Филип, принц Чарлз, родителите на булката - херцозите на Йорк принц Андрю и Сара Фъргюсън, сестрата на булката принцеса Биатрис, принцеса Ана, принц Едуард, принцовете Уилям и Хари със съпругите си и други членове на британското кралско семейство.

В църквата "Сейнт Джордж" в Уиндзор, където през май се венчаха принц Хари и Меган Маркъл присъстваха много знаменитости, сред които Наоми Кембъл, Деми Мур, Лив Тейлър, Кресида Бонас, Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд, Пикси Гелдоф, Джеймс Блънт. Очакваше се семейство Клуни също да е сред гостите, но не бяха забелязани сред множеството.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец