27.08.2018 09:46

ЗАЩО МЪЛЧИ VIP BROTHER?

Видян 1429 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Новият VIP сезон на риалити легендата Big Brother започва след броени дни. Все още не знаем обаче какво ще се случва в най-известната временна квартира у нас и кой, всъщност, ще я обитава под ярката светлина на прожекторите. Виждали ли сме истински матриархат? Съществува ли той изобщо? Илюзия ли е пълната власт на жените или реалност, с която светът постепенно се налага да свиква?


 


На 10 септември от 20.00 ч. по NOVA започва новият сезон на риалити шоуто VIP Brother. Той е 10-и поред в историята на VIP формата у нас и 22-ри в историята на Big Brother в България. Предаване без аналог в провокацията едновременно към зрители и участници, и този път ще вдигне високо летвата пред всеки, който иска завинаги да докаже, че е роден звезда от последно поколение.


 


Защо все още не знаем нищо за предстоящия старт? Въпрос, който стои пред самия Big Brother от началото на шоуто в българския телевизионен ефир - да кажа или да не кажа? И макар че преди старта на всеки сезон, информационното напрежение е голямо, а новините - малко, в риалити шоуто са участвали едни от най-известните българи, а някои от тях са били и големите му победители - Станка Златева, Орлин Павлов, а също Деси Слава, Део, Миглена Ангелова, Влади Въргала, Константин.


 


VIP Brother е най-популярният и безспорно най-коментираният телевизионен формат за знаменитости у нас. Извън телевизионния ефир, където убедително води пред своите конкуренти, той създаде феномена “не съм го гледал, но знам всичко за него”.


 


Интригата в 10-ия му сезон ще се върти около една от най-актуалните глобални теми в момента - жената-царица. Жената, която властва. Жената, която успява. Жената - такава, каквато светът не я виждал досега.


Каква или коя е тази жена, има ли мъжки роли в нейната богата вселена и ако да - какви са те, предстои да разберем във VIP Brother 2018: Женско царство от 10 септември в 20.00 ч. по NOVA.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и