15.05.2018 15:37

Безплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми

Видян 850 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   В отговор на многобройните запитвания на българските двойки с репродуктивни проблеми, МЕДИКАЛ ПАРК покани своят водещ специалист Доц. Д-р Айнур Ершахин в  България за безплатни  консултации на двойки с поредица репродуктивни неуспехи. Доц. Д-р Айнур Ершахин и екипът й работят повече от 20 години в областта на асистираната репродукция вдъхвайки надежди, увереност в двойките мечтаещи за бебе и осъществявайки мечтите им в болница Медикал Парк/ Гьозтепе. За 2017 година Доц. Д-р Ершахин и екипът й постигнаха 56%  успеваемост при жените под 40 години  и  16 % при над  40 годишните, с тези си резултати клиниката се нареди сред най-добрите клиники по репродуктивна медицина в Турция. В клиниката се прилагат редица иновативни  методи,доказали ефективността си с увеличаване успеваемоста при инвитро циклите, някои от които са: Предимплантационна генетическа диагностика (PGD): Метод за генетичното изследване на ембрионите преди трансфера, Подробен хромозомен анализ (NGS): Определя броя и структурата на хромозомите за аномалии, Морфологично селектиране на сперматозоиди (IMSI): Чрез този метод се прави по-прецизноселектиране на сперматозоидите на база подвижност, морфологичност и др. показатели, които даватвъзможност да избиране на най-добрите, Микрочип: Микрофлуидната чип технология позволява да се подберат сперматозоиди с най – добра ДНК структура, Витрификация: техниката на замразяване, наречена „витрификация” избягва вредите причинени от образуването на лед във вътрешността на клетките. Методът дава възможност за получаване на по-жизнени и с много по-високо качество на развитие ембриони, Ембриоскопия: Използва се ембриоскоп, който осигурява постоянен контрол върху  развитие на ембрионите, без изваждането им от инкубатора.  Желаещите да се консултират или да зададат своите въпроси, могат да запишат час на тел: 0888688805


Консултациите ще се проведат на адрес : гр.София , ул.Цар Самуил 1 (пряка на бул.Патриарх Ефтимий) , ет.Партер , офис на  МЕДИКАЛ ПАРК за БЪЛГАРИЯ .



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион