23.04.2018 14:40

Уайт: Искам да се бия с Кубрат

Видян 1519 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като преди няколко дни боксовият промоутър Еди Хърн призна, че все още няма сделка за евентуален мач на 21 юли между Дилиън Уайт и Кубрат Пулев, сега неговият клиент го призова да не се бави и да организира сблъсъка. Роденият в Ямайка британски боксьор заяви, че иска да се бие с поне двама от най-добрите в тежка категория в следващите 12 месеца.


Както е известно, Уайт и Кобрата трябва се изправят един срещу друг в спор за званието официален претендент на IBF - пояс, който в момента е притежание на британеца Антъни Джошуа.


Междувременно стана ясно, че щабовете на Джошуа и Дионитей Уайлдър ще започнат в четвъртък официални преговори за обединителен мач на всички световни титли в тежката категория. За втори път представителят на британеца - Еди Хърн и хората на американеца - Шели Финкел и Ал Хеймън ще се срещнат. Сега се очаква да се дискутират конкретно най-важните неща за осъществяване на конкретния двубой.


Три са основните елемента, в които страните трябва да стигнат до съгласие. На първо място е хонорарът на двамата боксьори. Джошуа притежава четири от световните титли, докато Уайлдър има само една. Това поставя британеца в по-добра изходна позиция. Втората тема на преговорите ще бъде датата и мястото на събитието. Има вариант битката да се проведе дори и на неутрална територия, а не в държавите на двамата боксьори. Последното условие ще бъде свързано с възможността за изиграване на допълнителни срещи преди евентуалния обединителен двубой.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв