05.04.2018 10:04

Ливърпул се извини за погрома над автобуса на Манчестър Сити

Видян 1263 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководството на Ливърпул осъди остро поведението на феновете си, които замериха с факли и бутилки клубния автобус на Манчестър Сити преди двубоя от четвъртфиналите в Шампионска лига на Анфийлд, съобщи бТВ.


Дългоочакваната среща бе съпътствана от неприятен инцидент, след като привържениците на "червените" счупиха едно стъкло на автобуса при пристигането му на стадиона на Ливърпул.


"Клубът осъжда инцидентите, които предшестваха четвъртфинала на Шампионската лига и доведоха до нанасяне на щети върху автобуса на Манчестър Сити. Извиняваме се на Пеп Гуардиола, неговите играчи, служители и длъжностни лица, засегнати от инцидента. Поведението на някои лица е напълно неприемливо и Ливърпул ще си сътрудничи напълно с властите, за да идентифицира отговорните за това", се казва в изявление на клубния сайт на тима.


Ливърпул разпиля Манчестър Сити с 3:0, след като Салах откри в 12-ата минута, а в 21-ата Окслейд-Чембърлейн удвои аванса на домакините. За класическия резултат точен бе Мане, който вкара в 31-ата минута и така тотално „нокаутира” противника. Преди този мач и двата тима имаха сериозни кадрови проблеми – домакините в отбраната, а гостите – в атаката. За Сити не игра Агуеро, което бе голям проблем за тима, а пък Юрген Клоп имаше на разположение само двама централни бранителя. Домакините получиха тежък удар, след като Салах се контузи малко след почивката и бе заменен принудително.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!