Свързани новини

03.04.2018 15:04

Изненадващо смениха съперника на Кобрата

Видян 1370 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Международната боксова федерация (IBF) изненадващо смени съперника на Кубрат Пулев. Тя насрочи двубой между най-добрия ни боксьор и американеца Дилиън Уайт. Първоначално Кобрата трябваше да се бие срещу Доминик Брейзил в мач, който да определи задължителния претендент за пояса на IBF. Сега обаче от федерацията смениха съперника на Пулев. Победителят от този двубой ще стане официален претендент за титлата на Антъни Джошуа. Без съмнение новият съперник на Пулев е далеч по-силен и труден. Уайт се би за последно на 24 март, когато брутално нокаутира австралиеца Лукас Браун. Американецът има в актива 25 победи (22 с нокаут) и само една загуба от Антъни Джошуа преди 3 години. Той е в серия от седем поредни победи. Кубрат Пулев не е излизал на ринга от миналия април. Очаква се двубоят между двамата да бъде през лятото.


Причината за смяната на Брейзил с Уайт, е че първият е отказал да се бие с Пулев, защото има уговорка за мач с Дионитей Уайлдър.  Самият Уайт също искаше да се бие за световната титла на Уайлдър, но изглежда, че сега първо ще трябва да срещне най-добрия български боксьор.


В същото време мениджърът на Дионитей Уайлдър сподели, че неговият клиент е готов да се бие с Антъни Джошуа в Англия при подялба на приходите 40/60 в полза на Джошуа.  Победителят от този мач ще обедини всички световни титли, за първи път от 2002 г. насам. Очаква се този двубой да се проведе до края на 2018 година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец