01.04.2018 09:04

Джошуа би Паркър, чака Уайлдър

Видян 2178 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Антъни Джошуа победи по точки Джоузеф Паркър и обедини четири от поясите в тежката категория. Непобеденият световен шампион запази перфектния си баланс и след своя 21-и мач, макар че за първи път не успя да приключи боя преди финалния гонг. Шампионът на Международната боксова федерация (IBF), Международната боксова организация (IBO) и Световната боксова асоциация (WBA) добави пояса на Световната боксова организация (WBO) и направи много голяма крачка към това да стане първият абсолютен световен шампион от 2002 г. насам. Джошуа нанесе първа загуба на Паркър в 25-ия му мач на професионалния ринг в един двубой, в който тактиката взе превес над атрактивните изпълнения.


Съдийските решения бяха изцяло в полза на британеца, като двама от реферите отсъдиха 118:110 точки, а третият – 119:109.


Очаква се до края на годината Джошуа да срещне Дионтей Уайлдър, който държи най-ценния пояс – този на Световния боксов съвет (WBC). Победителят от този мач ще бъде и абсолютен световен шампион.


След 21-ата си победа на професионалния ринг Джошуа се обърна към Уайлдър с думите:  „Хайде, бейби, да го направим!”


Мениджърът на британеца Ед Хърн също изяви желание подобен двубой да се проведе в рамките на тази година.


„Мисля, че този мач трябва да стане до края на 2018 година. В противен случай ще имаме проблеми. Мисля, че подобен двубой е възможно да се осъществи през лятото или по-късно. Можех да бъда и по-категоричен с дата за евентуалния мач, ако двамата не бяха толкова зловещи и непредсказуеми. Именно заради това уреждането на срещата може да отнеме повече време, макара да изглежда лесно отвън“, коментира Хърн.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец