21.03.2018 14:41

Полицията в Кипър издирва Ивайло Петев

Видян 3424 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият национален селекционер Ивайло Петев продължава да има сериозни неприятности в Кипър. Както е известно във вторник родният наставник бе уволнен кипърския гранд Омония Никозия след само три месеца начело на клуба.  Петев напусна тима, след като се усъмни, че отбора урежда мачове в местния шампионат.  В интервю за български журналисти той изрази съмнение, че част от футболистите на отбора продават мачове. От ръководството на клуба са взели решение дори да съдят Петев във връзка със скандалните му изказвания. Футболистите от своя страна внесоха вчера жалба срещу Петев в кипърската полиция. Органите на реда в островната държава вече издирват българския треньор, за да обясни думите си пред медиите в България.


Става дума за тримата португалски футболисти - Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафа Лопеш. Петев обясни, че ги е отстранил от отбора, но под натиск от страна на ръководството са били върнати. Бурята в клуба обаче няма изгледи да приключи, след като вчера, по време на срещата си с президента, Петев е предоставил видеа, които иска да използва като доказателства за думите си.


Засегнатите футболисти са се обърнали за защита към Синдиката на играчите в Кипър, който им е гарантирал юридическа подкрепа. Самите те пък са потвърдили, че са готови на всякакво съдействие на полицията, за да изчистят имената си.


Според Петев е имало и други играчи, които са играли съмнително в част от срещите на тима от Никозия.  Именно в отбора на Омония се подвизава и бившият ни национален вратар и син на президента на Българския футболен съюз – Николай Михайлов.  В последните си шест мача Омония записа цели пет загуби и едно равенство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на стрес


Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на