15.03.2018 14:43

Пулев среща Уайлдър?

Видян 1122 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев е един от потенциалните съперници на непобедения американец Дионитей Уайлдър, съобщава boxingnews24.  Двамата могат да се изправят един срещу друг през лятото по време на боксова гала в Ню Йорк.  Идеята на мениджърите на Уайлдър е той да проведе още един двубой, преди да се изправи в евентуален сблъсък с другия непобеден до този момент в тежката категория – Антъни Джошуа. Сред другите евентуални  опоненти на американския боксьор са Чарлз Мартин и Тони Белю.  


Припомняме, че Джошуа ще се бие с шампиона на Световната боксова организация (WBO)  Джоузеф Паркър на 31 март в Кардиф, в спор за четири от общо петте титли в тежката категория.


  Боксовата гала в Ню Йорк ще бъде организирана,от мениджъра на Джошуа – Еди Хърн. Той (б.р. Хърн) иска да предизвика максимално голям интерес към евентуалната среща Уайлдър – Джошуа и затова планира двамата да се бият поне още по веднъж преди срещата помежду им. Дори има голяма вероятност на галата в Ню Йорк Джошуа да направи още една битка срещу Джаръл Милър. Планът на Хърн е двубоят между Джошуа и Уайлдър да се проведе към края на календарната година. Двамата боксьори ще се изправят в спор за всички световни титли, ако разбира се някои от тях не загуби двубой преди така чакания от всички фенове на бокса мач.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате