Свързани новини

06.03.2018 16:23

В Индия здраво плюят Бербатов

Видян 1845 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В Индия се засилва недоволството срещу Димитър Бербатов. Бивш негов съотборник в Керала Бластърс сподели, че на българина изобщо не му пукало за отбора и бил страшен единак.


„Бербатов не беше отборен играч. Предишният треньор Рене Мюлейстийн му беше голям фен и той го знаеше. И се възползваше от това. Никога не идваше на сбирките ни. Саможив е и не му пукаше за тима. Но когато Дейвид Джеймс дойде, атмосферата се промени напълно", заяви футболистът,пожелал анонимност.


Именно Мюлейстийн, който беше помощник на сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед, докато Бербо играеше за Червените дяволи настояваше за привличането на българския футболист.


Привържениците на Керала пък обявиха, че ще запомнят българина единствено с постоянните му контузии. За индийския тим Бербо изигра едва 9 мача и вкара 1 гол. През целия сезон Митко бе преследван от постоянни травми и не можа да вземе участие в голяма част от срещите на тима.


Керала, от своя страна, индиректно отговори на нападките на Бербо към мениджъра на тима Дейвид Джеймс, като му предложи нов договор начело на тима. Припомняме, че българинът обяви Джеймс за най-слабия треньор, с когото е работил.


В същото време, при завръщането си в България Бербатов отсвири чакащите го журналисти. Бербо бе чакан от репортери на ВИП-а на софийското летище, но щом ги видя, отказа да излезе и ги изчака да си тръгнат.


В различни спортни издания пък бе тиражирана версията, че Бербо ще завърши футболния сезон в Берое, където старши треньор е неговият близък приятел Александър Томаш. След края  на индийската си авантюра Бербатов стана официално свободен агент.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат