16.02.2018 14:37

Скандал беляза началото на конгреса на БФС

Видян 1260 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандал беляза началото на конгреса на Българския футболен съюз (БФС). Двама от кандидатите за поста - Любослав Пенев и Ивайло Дражев, не бяха допуснати до залата, където започна форумът, открит от настоящия президент Борислав Михайлов, съобщи БНР.

"Спокоен съм, не съм ядосан", заяви кандидатът за президентския пост Любослав Пенев.



"Охраната не е виновна за начина на действие спрямо медиите и спрямо нас. На нея са ѝ казали какво да прави. Все едно ще сваляме правителството на България. Пък и да го сваляме, като е по законов ред, какъв е проблемът", заяви другият кандидат за шефското място Ивайло Дражев.

Легендата на Левски Наско Сираков вече не е член на Изпълкома на БФС, предаде bTV. Сираков напусна по-рано Конгреса за избор на президент на родната централа, като съобщи, че няма да участва в управлението на новото ръководство.

"Повече няма с какво да бъда полезен. По време на миналия Изпълком съм направил повече от 100 предложения, които не бяха приети. Реших, че повече няма с какво да бъда полезен на БФС", каза Сираков.

"Отстъпвам мястото си на други, по-млади хора. Не съм изморен от футбола, не е станало нищо, просто така реших", добави той.

 Борислав Михайлов обяви, че през последните месеци са се изрекли много грозни лъжи по негов адрес и БФС.

"През последните месеци се изговориха много лъжи по мой адрес и БФС. През цялото време не сме отговаряли. Вместо това продължавахме да работим", каза той от трибуната на провеждащия се в момента Конгрес за избор на президент на централата.

"Вие отлично знаете какво сме свършили през последните четири години. Буквално преди дни завършихме два важни проекта."

"Почти всичко заложено като цел се изпълни. На първо време продължаваме да работим за детско-юношеския футбол. Няма човек, който да не се вълнува от националните отбор. Общата ни болка е представянето на първия отбор. Благодаря на Петър Хубчев за сериозната и отговорна работа. Благодаря искрено за съвместната ни работа през последните 4 години. Надявам се тя да продължи", добави Михайлов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви