Свързани новини

12.02.2018 10:02

Григор си е ОК, ще играе в Ротердам

Видян 1460 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български тенисист изглежда се е възстановил от контузията в рамото,  заради която пропусна турнира в София.  Хасковлията изглежда вече е напълно здрав и от 5-6 дни насам се готви усилено за турнира в Ротердам, както сам призна. В социалните мрежи се появиха клипове от негови тренировки. Изглежда контузията на Григор се оказа не толкова сериозна, колкото я изкарваха голяма част от спортните журналисти и тенис специалисти у нас. Припомняме, че според някои от тях евентуалното участие на Гришо в София е можело дори да му попречи на започващия чак след 3 и половина месеца Ролан Гарос или Уимбълдън. Фактът, че Григор е потвърдил своето участие в Ротердам не е никак изненадващ. През миналия сезон световният номер 4 стигна до четвъртфиналите на надпреварата и има да защитава цели 90 точки за световната ранглиста. Димитров вече загуби 250 точки заради отказа си да участва в турнира пред родна публика и така мястото му в челото на световната ранглиста не изглежда никак сигурно. В Ротердам най-добрият ни тенисист ще започне  участието си срещу японеца Юичи Сугита. Димитров е спечелил и двата си мача със Сугита. И двата са в турнири от сериите Мастърс на твърди кортове, като бяха изиграни през 2016 и 2017 г.


При успех, във втория кръг българинът ще срещне победителя от мача между Филип Крайнович и Феликс Оже-Алиасим. По-натам е възможна среща с Лука Пуи.


Българинът е бъде поставен под №2 в Ротердам, като водач в основната схема е Роджър Федерер. Шампионът от Откритото първенство на Австралия заяви участието си в последния момент и ще играе за девети път в холандския град. Ако стигне до полуфинал на надпреварата Роджър Федерер ще си гарантира първото място в световната ранглиста.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и