Свързани новини

06.02.2018 17:06

Никой от Гришо не дойде да вземе 50 хиляди лева

Видян 2211 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български тенисист Григор Димитров напълно заслужено бе определен за Спортист на България за 2017 година, по време на третата годишна церемония Нощта на шампионите. Въпреки, че стана безспорен победител в тази класация Григор отново не се яви на церемонията,  за да получи лично от министъра на младежта и спорта Красен Кралев наградата си и чека за 50 хиляди лева. Това, разбира се, не бе прецедент, след като Димитров не сметна за нужно на два пъти да уважи церемонията  за спортист на годината в България, в която той заслужено триумфираше - уникален случай за нейните 60 г. история. За разлика от тогава този път обаче никой от обкръжението на най-добрия ни тенисист не дойде, за да получи отличието и немалката сума пари, осигурени от Българския спортен тотализатор.   На церемонията не се яви дори майка му – Мария Димитрова, която взе наградата му за спортист номер едно на страната само преди малко повече от месец. Това до голяма степен засили спекулациите, че тя е в обтегнати отношения  с щаба на сина си и по-специално неговия мениджър Георги Стоименов. Припомняме, че според злите езици Димитрова съвсем справедливо не одобрявала пренебрегването на България от страна на обкръжението на сина си. Още в началото на миналата седмица високопоставен източник сподели пред 19’ опасенията си, че никой от щаба на Григор Димитров няма да дойде, за да вземе полагащата му се награда.  От ММС неколкократно са правили опити да се свържат с хора близки до Димитров, но всичките им опити са ударили на камък. Към настоящия момент хасковлията е в Монако, където лекува своята травма в рамото.


На церемонията Нощта на шампионите бяха раздадени парични премии на обща стойност 215 000 лева най-добрите спортисти и треньори на България за 2017 г. Сред отличените бяха таекуондистът Александър Джорджев, плувецът Антъни Иванов, боксьорът Даниел Асенов и най-добрия ни параолимпиец Ружди Руджди.


Отбор на България за 2017 година стана националният ансамбъл по художествена гимнастика. В категория Треньор на България за 2017 г. победител стана Весела Димитрова, треньор на националния ансамбъл по художествена гимнастика.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей