01.02.2018 14:18

Кметът на Симитли преби шеф на футболния Пирин

Видян 1710 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов (ГЕРБ) се забърка в голям скандал! Той е нанесъл бой на пресаташето на ОФК Пирин (Благоевград) Велислав Елезов. Скандалът се разиграва в сряда, по време на мачa Септември (Симитли) - Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник. Елезов е и администратор на футболния клуб от Първа професионална лига.


Входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. В сряда, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си.


На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи. Ще търся справедливост.", написа във Фейсбук Елезов


Апостол Апостолов е баща на елитния футболен рефер и понастоящем депутат от ГЕРБ  Стефан Апостолов. Той  от своя страна е един от най-бързо развиващите и толерирани от БФС  съдии у нас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева