Свързани новини

31.01.2018 13:24

Путин: Родченков работи под контрола на американските спецслужби

Видян 2164 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският президент Владимир Путин заяви, че бившият президент на Руската антидопингова лаборатория е глуповат тип, който работи под контрола на американските специални служби.


От Кремъл заклеймиха твърденията на  „информатора на Световната антидопингова агенция -Родченков за лична намеса на президента, с когото той никога не се е срещал и не е разговарял дори по телефона, като клевета.


Преди три дни Родченков каза пред ARD, че Путин е в основата на държавната политика, подкрепяща допинг програмата в Русия. Единствено президентът може да възложи на местните тайни служби такава задача, заяви тогава той.


Путин реагира остро на думите му. "Те взеха този глупак Родченков", каза президентът на Русия, като насочи вниманието към САЩ,  които предоставят закрила на бившия шеф на руската антидопингова агенция.


Той определено имаше проблеми със закона... опита самоубийство, както сам каза. Всичко това е знак за проблеми. И всичко се основава на свидетелствата на този човек... Може ли изобщо да му се вярва? Той работи изцяло под контрола на американските спецслужби,  добави Путин


Именно въз основа на спомените на Родченков стотици чисти руски спортисти бяха наказани неправомерно от Международния олимпийски комитет. Достатъчно е да споменем факта,  че по време на обжалванията в Спортния арбитражен съд в Лозана (КАС) на адвокатите на руските спортисти не бе разрешено да задават въпроси на Родченков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец