23.01.2018 09:33

Григор приключи в Мелбърн

Видян 897 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Най-добрият български тенисист Григор Димитров приключи тазгодишното си участие на Откритото първенство по тенис на Австралия. Хасковлията претърпя поражение на четвъртфиналите в Мелбърн  след  4:6, 6:3, 3:6, 4:6 от намиращия се на 49-о място в световната ранглиста Кайл Едмънд.  Това бе първата победа за британеца в срещите между двамата. За съжаление българинът не успя да защити миналогодишните си точки в световната ранглиста, когато достигна полуфиналите на Australian Open. Григор ще загуби цели 360 пункта  от тазгодишното издание на надпреварата и едва ли ще остане трети в света, след като Чилич е почти сигурен финалист.


"Кайл заслужаваше да спечели. Той работи много последните месеци. Аз поемам пълна отговорност за моята игра днес. Няма смисъл да говоря за нещата, които направих грешно, защото става дума за него. Той е победителят", заяви Григор.


"Разочарован съм. Така се чувствам. Боли, но и така трябва да бъде. В момента не трябва да мисля прибързано. Трябва да си дам два дни почивка и след това да анализирам целия ми престой в Австралия. Като цяло мисля, че не беше лош, но със сигурност не беше това, което исках", добави най-добрият български тенисист.


В другия четвъртфинал лидерът в световната ранглиста Рафаел Надал бе принуден да се откаже в петия сет на двубоя си с Марин Чилич след контузия. Преди да се откаже резултатът в срещата бе 3:6, 6:3, 6:7, 6:2, 2:0 в полза на хърватина. Именно Чилич и Едмънд ще се срещнат на полуфинал в Мелбърн. Другите полуфиналисти ще бъдат определени днес, когато един срещу друг се изправят Роджър Федерер и Томаш Бердих и Тенис Сандгрен срещу Хьон Чун.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни