22.01.2018 13:24

Спартак иска € 9 млн. за Ивелин Попов

Видян 1185 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионът на Русия -Спартак Москва усилено търси нов отбор на родния национал Ивелин Попов. Според руски медии в московския клуб вече има оферти за българина и се преговаря по тях. В информациите се твърди, че исканата за национала ни цена е 9 млн. евро. Това засега спира преминаването му в италианския Удинезе, откъдето са харесали Попов, но предлагат за него 7 млн. евро.


В последните дни Спартак е преговарял активно и с Рубин-Казан, който също е участник в руската Премиер лига. От Рубин са искали да вземат под наем футболист №1 на България за последните 3 години. Имало е обаче чувствително разминаване по финансовите условия. Рубин е предлагал месечна заплата на Попов в размер на 40 000 евро, докато той получава в Спартак 125 000 на месец. Московчани не са приели условието да покрият разликата в парите.


В началото на годината Ивелин Попов не изключи възможността да напусне Спартак още през зимния трансферен период. Той почти не попада в сметките на треньора Масимо Карера. От началото на сезона в  руското първенство е изиграл 13 мача (от които 8 като титуляр), но не е отбелязал гол. Той вероятно ще получава още по-малко възможности за игра, тъй като след лечение на травма се завръща в игра за Спартак руският национал Роман Зобнин.


Желанието на национала ни в момента клони към това да остане в руското първенство. Сред вариантите за него е да остане в столицата, като премине в Динамо(Москва).




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец