Свързани новини

14.01.2018 08:01

БГ-Роналдо дебютира с победа на ринга

Видян 1801 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Добилият широка популярност като българския Кристиано Роналдо – Даниел Златков започна с подарена победа своята кариера на MMA- боец. В една от най-одумваните битки по време на галата Spartacus Fighting Championship в Арена Армеец доскорошният футболист стигна до успех с технически нокаут след два рунда срещу актьора Атанас Михайлов. Двамата изненадващо се представиха много добре с оглед на времето, което имаха за подготовка и поставиха един друг в опасни ситуации. След втория рунд обаче реферът прецени, че Наско, който игра болен, не може да продължи. По време на двубоя в залата се чуха и освирквания срещу българския Роналдо.  Изключително любопитно изказване по адрес на Златков направи MMA-звездата Камен Георгиев. Световният шампион по комбат реслинг и носител на множество медали по бойно самбо Георгиев призова открито за бойкот на срещата между Роналдо и Атанас Михайлов.


Според него поведението на бившия футболист е обида за бойните спортове.


В главната среща на вечерта, която беше по правилата на муайтай Антон Петров се изправи срещу Лиъм Макаълс. Той се оказа изненадващо корав съперник, който въпреки тежките удари, които получи не се отказа и не падна дори в нокдаун, а изкара на крака и в постоянни контраатаки до края. Въпреки това Петров беше по-доминиращият боец и заслужи титлата си със съдийско решение.


Сергей Александров направи опит да завоюва титлата по правилника на К-1 и за малко да успее, но противникът му се оказа изключително издръжлив и оцеля от атаките на българина.


Даниел Илиев също се би за титла по правилника на К-1 и след три много оспорвани и динамични рунда успя да вземе победата със съдийско решение.


В междуклубният турнир шампион стана Йоан Кочев от Bully Team, който спечели парична премия за себе си и за своя клуб.


Основната карта на галавечерта започна с бързи победи в първите рундове на срещите.


За съжаление първите битки срещу чуждестранни бойци бяха загубени, докато Владислав Генов не записа победа над англичанина Мики Милър.


След него Живко Стоименов записа една от най-атрактивнтие победи за вечерта, нокаутирайки с хайкик своя опонент, който дълго време не можа да дойде в съзнание. Калоян Колев също продължи като так победния си ход.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.