15.12.2017 10:02

ЦСКА-София привлече колумбийски нападател

Видян 1327 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Веднага след победата с 2:1 над Лудогорец за Купата на България, ръководството на ЦСКА-София финализира трансфера на колумбийския централен нападател Жан Карлос Бланко.


Договорът е дългосрочен, като влиза в сила от 1 януари 2018 година.


Преговорите с футболиста продължиха повече от седмица, през която той премина успешно и медицински прегледи. Самото подписване на контракта бе формалност и веднага след успеха над разградчани то стана факт. Колумбиецът изгледа срещата от трибуните и остана впечатлен от атмосферата на дербито.


"Щастлив съм, че ще играя за клуб с такава публика. Имах чувството, че съм на някой от големите сблъсъци на Латинска Америка. Не искам да давам обещания, но за такива фенове ще играя с цялото си сърце и душа", сподели 25-годишният нападател.


Бланко е играл последните три години в тима от родината си Ла Екуидад. Освен на върха на атаката, той може да действа от втора позиция, както и по фланговете


Източник: БНР



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.