03.11.2017 09:30

Григор Димитров изпусна Джон Иснър в Париж

Видян 1352 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров загуби от Джон Иснър (САЩ) с 6:7, 7:5, 6:7 и не успя да се класира за четвъртфиналите на Мастърс турнира в Париж с награден фонд над 4,5 милиона евро. Българинът имаше мачбол в третия сет, но не успя да го реализира и отстъпи след близо тричасова битка срещу двуметровия американец. Така Григор затвърди традицията да не преминава третия кръг на турнира в Париж.


Както се и очакваше, Иснър заложи на мощния си сервис и с лекота печелеше сервис геймовете си, като успя да пласира общо 25 аса в мача. Димитров също бе стабилен на сервис и първият сет бе решен след тайбрек, в който Иснър се наложи с 12:10. Вторият сет се разви по идентичен начин, но Григор успя да пробие сервиса на съперника в 12-ия гейм и изравни сетовете след 7:5. Григор бе по-концентриран в решителния трети сет и по всичко изглеждаше, че ще се поздрави победа. В шестия гейм българинът проби подаването на Иснър, след което затвърди и поведе с 5:2. Димитров дори имаше мачбол, но Иснър показа здрави нерви и успя да вземе подаването си, а след това и да върне пробива, което бе повратната точка в мача. Иснър се съвзе и успя да прати мача в тайбрек, в който дръпна в точкитес 6:2 и затвори мача след 7:3.


На четвъртфинталите Иснър ще срещне аржентинеца Хуан Мартин дел Потро, а Григор Димитров започва подготовка за финалния турнир на АТП в Лондон от 12 ноември.


БНР



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак