13.09.2017 09:39

Меси прегази Ювентус и Буфон

Видян 1374 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Барселона започна с категорична победа тазгодишната си кампания в най-престижния клубен турнир Шампионската лига. Каталунците победиха с 3:0 миналогодишния финалист от надпреварата Ювентус.  Голямата звезда на лос блаугранас Лионел Меси бе над всички в този мач и отбеляза две от попаденията за своя клуб. Третият гол в срещата бе дело на Иван Ракитич. Преди този двубой аржентинецът не се беше разписвал във вратата на легендарния Джанлуиджи Буфон. По този начин Барселона взе своебразен реванш от торинци, след като само преди няколко месеца отпаднаха от турнира именно от бианконерите. В другата среща от група D португалският Спортинг победи с 3:2 като гост тима на Олимпиакос.


С победа в най-комерсиалния турнир се завърна и английският гранд Манчестър Юнайтед. Възпитаниците на Жозе Моуриньо победиха с 3:0 швейцарския Базел.  В другата среща от групата ЦСКА (Москва) победи с 2:1 като гост тима на Бенфика.  Българският национал Георги Миланов не се появи в игра за московчани.


Един от фаворитите в тазгодишното издание на надпреварта Пари Сен Жармен също започна с победа участието си.  Парижани разбиха шотландския Селтик с 5:0. По едно попадение за французите реализираха многомилионните покупки Неймар и Килиан Мбапе.  Германският шампион Байерн Мюнхен победи с 3:0 Андерлехт в другата среща от групата.


В група C шампионът на Англия Челси разби с 6:0 дебютанта в надпреварата Карабах, а Рома и Атлетико Мадрид завършиха наравно 0:0.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и