Свързани новини

04.07.2017 15:47

Бербатов: Никой от ЦСКА не ме е искал

Видян 1327 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Бербатов отговори на нападките от страна на най-голямата фенска фракция на ЦСКА – Animals. Припомняме, че в понеделник част от привържениците на червените обявиха бившия футболист на Манчестър Юнайтед за неблагодарник и предател.


В интервю за 24 часа Димитър Бербатов разкри, че не е получавал никакво предложение за договор от нито един български клуб в последната година. Той дори не е получил предложение от ръководителите на ЦСКА ( б.р. Гриша Ганчев, Стойчо Стойлов) да провежда тренировки с отбора от Армията.  Най-добрият български футболист в последно време заяви, че няма подписан на този етап договор с Берое, каквито информации се появиха.  Заедно със своя мениджър Емил Данчев се опитват да му намерят отбор зад граница, защото самият той предпочита да поиграе още малко в чужбина.  Рекордьорът по голове с националната фланелка добави също така, че е избрал да тренира с Берое, защото се познава с треньорски щаб на старозагорци, тъй като е играл заедно с наставника на отбора Александър Томаш в ЦСКА.


  Бербатов отговори и на нападките, че е отишъл да тренира с другото ЦСКА ( б.р. ЦСКА 1948).” Ами всъщност аз си тренирам постоянно. Тогава си тренирах на мястото, на което дойдоха и те. И ме поканиха да потренирам с тях. Там има млади момчета, които могат да научат нещо от мен. С удоволствие бих споделял наученото през годините с талантливите български футболисти. Тренирал съм и с Банско,  и със Славия, когато треньор беше Петър Хубчев, подготвял съм се и с ЦСКА, но в  последната година не съм получавал покана от страна на ръководството на червените”, разказа Бербатов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да обърнете внимание към детайлите във вашата работа

Денят е подходящ да обърнете внимание към детайлите