03.07.2017 14:31

Нов триумф за Германия

Видян 1000 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният шампион Германия победи с 1:0 Чили във финала на десетото издание за Купата на конфедерациите и за първи път в историята си спечели трофея. Бундестимът надви първенеца на Южна Америка с попадение на Ларс Шиндъл в 20-ата минута на срещата.  Това е втори голям успех за немския футбол в последните дни, след като младежите до 21 години вдигнаха европейската титла.


Трябва да се отбележи фактът, че отборът на Йоги Льов пристигна в Русия с доста експериментален състав, включващ основно млади футболисти и такива получавали по-малко шанс за изява досега.


Световните легенди Диего Армандо Марадона и бразилският феномен Роналдо наградиха новите носители на Купата на конфедерациите.


С успеха си Германия стана едва вторият тим, който е печелил Световното първенство, европейското и Купата на конфедерациите. Единственият друг отбор, който го е правил е Франция.


Капитанът Юлиан Дракслер бе избран за най-добър играч на турнира. 23-годишният халф на Пари Сен Жармен получи наградата във форма на Златна топка лично от Марадона. Дракслер игра във всички мачове на Бундестима, като вкара един гол.


Голмайстор на Купата на конфедерациите стана Тимо Вернер.


Наградата за най-добър вратар заслужи Клаудио Браво. Чилийският страж впечатли всички при дузпите в полуфинала срещу Португалия, когато парира три изстрела на съперникови футболисти.


В спора за третото място Португалия победи Мексико с 2:1 след продължения.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се