03.07.2017 10:07

Джошуа заговори за мач с Кубрат

Видян 1248 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голямата звезда на професионалния бокс в момента Антъни Джошуа започва с все по-честите изказвания по темата за евентуален сблъсък с Кубрат Пулев. Такава битка със сигурност ще има, въпросът е дали ще е в края на тази, или в началото на следващата година. Всичко зависи от това дали Владимир Кличко ще се навие за реванш с британеца или ще прекрати своята кариера.


Дали ще играя с Кличко отново или ще се бия с Пулев, няма значение за мен, моята кариера продължава. Каквото и да реши Владимир, всички ще уважим решението му. Ако се откаже, аз имам своя план Б и той е Пулев. Само трябва да уточним с него къде ще се бием и всички други детайли, заяви световният шампион.


Знаете, че сега имам куп колани, които трябва да защитавам и Пулев е претендент за един от тях.  Така че или ще се бия с Кличко, което ще е страхотно, или ще се бия с Пулев, което също е страхотно.  С когото и да се бия, не се притеснявам, няма съперник, който да ме притесни, добави Джошуа.


Евентуалният реванш между британеца и Кличко трябва да се състои най-късно до края на годината, а битката с Пулев трябва да се проведе най-късно до края на април.


В същото време по-малкият брат Пулев- Тервел, който постигна четвъртата си победа на професионалния ринг в петък сподели, че е доволен успеха си, макар да не е бил срещу силен опонент.


"Не е някаква грандиозна победа, но хората трябва да знаят, че към големите мачове се върви по този начин и за това така продължаваме", заяви Тервел.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци