25.06.2017 09:07

Григор приключи на полуфинал в любимия Куинс

Видян 1381 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров отпадна на полуфиналите на турнира на тревни кортове в Куинс. Най-добрият ни тенисист отстъпи на испанския ветеран Фелисиано Лопес с 5:7, 6:3, 2:6. Срещата беше на два пъти прекъсвана заради дъжд над английската столица.


Хасковлията бе победил именно Лопес във финала в Куинс през 2014 година в друг зрелищен техен сблъсък, а сега бе пробит само два пъти в първия и третия сет, но това се оказа достатъчно срещу безупречно сервиращия испанец.


Така Лопес за втори пореден път стигна финал на трева тази година, след като игра за титлата в Щутгарт преди седмица и отстъпи в три сета на Люка Пуй. А сега в Куинс ще спори за отличието срещу Марин Чилич.


 За съжаление българинът няма да успее да се завърне в топ 10 на световната ранглиста, като от днес ще изостава само с минималните 5 точки от десетия французин Жо-Вилфред Цонга.


В същото време Роджър Федерер спечели другия престижен турнир на тревни кортове преди Уимбилдън. На финала в Хале швейцарецът разгроми Александър Зверев с 6:1, 6:3. Това бе девети трофей от това състезание за рекордьора по титли от Големия шлем.


Равносметката за Федерер досега през годината е впечатляваща: титли от Откритото първенство на Австралия  и Мастърс-ите в Индиън Уелс и Маями, плюс сега в Хале. Единствените му две отпадания този сезон дойдоха след загуби от тенисисти извън 150 на световната ранглиста.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион