13.06.2017 14:30

Сър Алекс Фъргюсън няма да дойде в София

Видян 1458 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Легендарният треньор на Манчестър Юнайтед няма да успее да дойде в София за благотворителния мач утре на стадион Васил Левски между отборите на Димитър Бербатов  и Луиш Фиго . Припомняме, че Митко покани своя бивш мениджър да води звездния тим (съставен предимно от играчи на Червените дяволи)  на неговата фондация. Фъргюсън оправдава своето отсъствие с жена си. Двамата трябвало да отидат на почивка, а тя не искала в никакъв случай да отлагат пътуването.


 Вчера официално бяха обявени треньорите на двата отбора. Наставник на тима на българската звезда ще бъде Мартин Йол. Поканата не изненадва никого. Холандецът работеше с Бербатов първо в Тотнъм, а след това във Фулъм. Именно Йол привлече българина при шпорите през 2006 година от Леверкузен срещу 15 млн. евро. По-късно двамата отново се събират във Фулъм и не спират да демонстрират взаимното си доверие и уважение.


Треньор на отбора на Луиш Фиго ще бъде Аврам Грант. Специалистът стана първият израелски мениджър в английската Висша лига, когато пое Челси през 2007 година. След това кариерата му мина през Портсмут, Уест Хям, Партизан, а за последно бе начело на националния отбор на Гана.


В същото време още един бивш играч на Манчестър Юнайтед ще вземе участие в благотворителната среща днес. След като Гари Невил потвърди участието си в селекцията на българина, дойде ред това да направи и по-малкият му брат Фил. Така двамата ще играят отново заедно след съвместния им престой на Олд Трафорд до 2005 година, когато Фил пое в посока Евертън.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей