12.06.2017 14:44

Евроспорт представя Десетата - филм за пътя на Надал към десетата титла от Ролан Гарос

Видян 1315 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Евроспорт, в сътрудничество с Френската тенис федерация, представят ексклузивния документален филм „Десетата“, който разкрива уникални кадри от пътя на Рафа Надал към историческата десета титла на „Ролан Гарос“ – емблематичното тенис събитие в програмата на Евроспорт.


Надал предостави на Евроспорт и Френската тенис федерация безпрецедентен достъп до своята подготовка за затвърждаването си като най-добър играч на клей за всички времена и спечелване на 15-ата си титла от Големия шлем.


„Десетата“, който ще се излъчи на всички платформи на Евроспорт днес (понеделник), в 21:30 ч., включва невиждани досега детайли, разкриващи ключа към успеха на Краля на клея и кадри от неговата подготовка за спечелване на десета корона от „Ролан Гарос“ и първа титла от Големия шлем от 2014 г.


„Десетата“ ще предложи на феновете кадри от първо лице, които показват не само как Надал достига върховете в тениса, но също и как той продължава да поддържа страстта си към играта и мотивацията да печели отново и отново, въпреки неуспехите по пътя. Десетата е синоним на успеха в Испания, а тазгодишната победа на „Ролан Гарос“ е може би най-значимата в изпълнената с трофеи кариера на Надал.


Трикратният шампион от „Ролан Гарос“ и водещ тенис анализатор на Евроспорт Матс Виландер заяви: „Вече казах, че да победиш Надал на клей, когато той е във форма, е невъзможно. И той го доказа. Имах щастието да спечеля „Ролан Гарос“ три пъти в кариерата си и знам какво огромно предизвикателство за физиката и психиката ми беше това. А да спечелиш 10 пъти, това наистина е едно от най-големите спортни постижения в историята. Рафа доминираше на кортовете на „Ролан Гарос“ и този документален филм ще покаже на тенис феновете детайли за това какви усилия се изискват, за да бъдеш един от най-великите тенисисти за всички времена“.


Арно Симон, старши вицепрезидент Съдържание, продукция и събития в Евроспорт, заяви: „Ние продължаваме да търсим начини за подобряване и разширяване на излъчванията на най-големите спортни събития, с което да доближим още повече феновете до игрите и изпълнителите. Щастливи сме, че работихме с Френската тенис федерация по този проект, който предоставя на привържениците на тениса ексклузивно съдържание зад кулисите на пътя на Рафа Надал до историческата Десета титла от „Ролан Гарос“.


„Десетата“ ще се излъчи в понеделник, 12 юни, от 21:30 ч. и ще е достъпен на всички пазари и платформи на Евроспорт.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.