06.06.2017 14:26

Ще има реванш Джошуа-Кличко

Видян 1279 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви пред Скай Спортс, че следващият съперник на английския боец няма да бъде Кубрат Пулев, а Владимир Кличко. Това означава, че реваншът за титлите на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация ще се осъществи до края на годината и ще изпревари задължителната защита на Джошуа срещу Кобрата.


 Почти е сигурно, че следващият съперник е Кличко. Това ни е договорката до момента и няма причина да има промяна, стига в последния момент да не чуем нещо друго от Бернд Бьонте (мениджъра на Кличко). Тази седмица Бьонте и Кличко ще се срещнат и ще разговарят по темата, а ние вече ще мислим за арена. Имаме много предложения - Нигерия, Дубай, Америка и Кардиф, като последният вариант не е най-добър от финансова гледна точка, но пък отново е в рамките на Обединеното кралство, сподели Хърн


От Международната боксова федерация (IBF) ще обявят решението си тази седмица за задължителната защита срещу Кубрат Пулев.


 Ясно е, че реваншът Джошуа - Кличко ще бъде проведен с уговорката, че победителят ще се изправи срещу Пулев. Няма как да избегнем Пулев, ако реваншът пропадне, следващият противник е Пулев, а иначе той ще е следващият след реванша. От IBF знаят това и се надявам да ни влязат в положение,  добави Хърн пред Скай Спортс, надявайки се федерацията да направи изключение и да не отнеме шампионския пояс на Джошуа за непровеждане в срок на задължителната защита срещу официалния претендент Пулев.


 Ако се стигне до подобно развитие на нещата то най-вероятно най-добрият български боксьор ще проведе един мач през есента, преди двубоя си за световната титла, който ще бъде през следващата година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а