29.05.2017 09:45

България получи отново домакинство на старт от Световната купа в сноуборда

Видян 1283 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България получи правото отново да организира старт от календара на Световната купа по сноуборд.Банско ще бъде домакин на състезанията през месец януари 2018 г. Програмата включва от 26 до 28 януари два паралелни гигантски слалома при мъжете и при жените и отново спийдбордеркрос за мъже и жени.  Стартовете ще бъдат непосредствено преди зимните олимпийски игри, който започват на 9 февруари в Пьончан. Припомняме, че през 2017-а година Банско за първи път организира кръг от Световната купа по сноуборд.  Участие в трите старта взеха над 200 от най-добрите състезатели в паралелните дисциплини и сноубордкроса. Българският представител в надпреварата при мъжете Радослав Янков триумфира в единия паралелен гигантски слалом, а във втория се окичи със сребърното отличие. Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова победи в малкия финал в спийдбордеркроса.


"Супер е, че отново ще сме домакини на стартове за Световната купа и ще имам шанс да карам пред родна публика. Ако съм достатъчно добър пак ще ги зарадвам", коментира Радослав Янков, който тази година спечели световната купа в дисциплината паралелен гигантски слалом.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци