18.05.2017 14:05

Разследват Монтана-Славия за черно тото

Видян 1188 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокуратурата започва разследване на мача между Монтана и Славия (3:4) заради съмнения за черно тото, съобщава Меридиан мач. До тези действия се стигна в резултат на 33-страничен доклад, изпратен от европейската футболна централа (УЕФА) до Българския футболен съюз. Документът пък е препратен от футболната централа до разследващия орган. Срещата се игра на стадиона в Ловеч на 15 април и завърши 4:3 за белите, като до 62-ата минута символичните домакини от Монтана водеха с 3:1.


УЕФА цитира данни от Системата за откриване на измами при залагания, сочещи недвусмислено, че провеждането или резултатът от тази среща са били неправомерно повлияни с оглед на поучаване на печалби от корупционни залагания. За постигането на по-голяма достоверност и представителност са ползвани данните на повече от 550 световни букмейкъри.


УЕФА отбелязва, че още преди мача в български букмейкър са били направени неимоверно големи залози за загуба на Монтана, които довеждат до срив и неестествено ниски коефициенти за победа на Славия. Това не може да се обясни с някакви драстични промени в състава, защото Монтана залага на малък брой млади играчи. При противниците им (белите) липсваха някои титуляри от тяхната стартова листа, което единствено поражда съмнения относно почтеността на този мач се казва в писмото от евроцентралата.


От прокуратурата вече са информирали Славия и Монтана за течащото разследване, а още през следващата седмица ще започнат първите разпити на играчи, взели участие в двубоя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са