17.05.2017 13:19

Без Шарапова на Ролан Гарос

Видян 1085 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Френската федерация по тенис реши да не даде уайлд кард за Ролан Гарос на завърналата се след наказание за употреба на допинг рускиня Мария Шарапова.


Двукратната шампионка в турнира, която се завърна на корта след 15-месечна дисквалификация, не получи покана нито за основната схема, нито за квалификациите.


30-годишната рускиня няма достатъчно точки за ранглистата, за да се включи в жребия. Така Шарапова няма да участва в Париж. Това не беше единствената лоша новина за рускинята. Тя бе принудена да се откаже по средата на своя мач от втория кръг на Мастърса в Рим, заради болки в лявото бедро.


Тазгодишното издание на Откритото първенство по тенис на Франция, което ще се проведе между 28 май и 11 юни ще мине без участието на три от най-големите звезди в тениса през последните години. Освен Шарапова, Ролан Гарос пропускат бременната Серина Уилямс и швейцарският Маестро Роджър Федерер.


В същото време водачът в световната ранглиста при мъжете Анди Мъри приключи рано-рано участието си на турнира в Рим. Шотландецът беше елиминиран още във втория кръг от местния любимец Фабио Фонини. 29-ият в света италианец изигра перфектен мач и зарадва публиката с убедителен успех в два сета - 6:2, 6:4.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни