09.05.2017 16:15

Още един се нареди на опашка за мач с Джошуа

Видян 1202 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубинският боксьор Луис Ортис е готов да заведе съдебно дело, ако не получи правото да се бие за титлата на WBA с шампиона Антъни Джошуа.


Припомняме, че Кубрат Пулев чака за двубой с британеца за титлата на IBF, а самият Джошуа гласи реванш с Владимир Кличко или многомилионна битка с Тайсън Фюри.


Готов съм за най-големия бой в моя живот. Вижте, ако те си мислят, че аз ще се откажа, тогава те трябва да са изпушили някаква много добра трева. Стигнал съм прекалено далеч. Преживях твърде много в живота си, гладувах прекалено много пъти в Куба като дете, ядейки само хляб и вода, за да спра сега. Преминах през прекалено много изпитания, прекосявайки опасните води на Залива, за да стигна до САЩ и да извоювам свобода за мен и моето болно малко момиченце, за да бъда спрян от някого сега, заяви Ортис пред BoxingScene.


Междувременно проумотърът на Кубрат Пулев Кале Зауерланд заяви, че  от компанията са отказали много добра оферта за Пулев да се бие с Джошуа през миналия секември, защото очакват по-добра възможност тази година. Пулев може да запази статута си на претендент за пояса в IBF до взимането на решение за евентуален реванш между Антъни Джошуа и Владимир Кличко.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес искате светът да ви обръща внимание

Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви