04.05.2017 13:45

Кубрат ще се бие с камерунец за световната титла

Видян 1498 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев най-вероятно ще се бие с камерунеца Карлос Такам за световната титла в тежка категория. Това загатна промоутърът на българина Нисе Зауерланд.


Най-добрият ни боксьор победи по точки американеца Кевин Джонсън в спор за Интерконтитенталната титла на Световната боксова асоциация. С триумфа си миналия петък Пулев си осигури двубой за световната титла на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа. Британецът от своя страна нокаутира Владимир Кличко в страхотен мач пред 90 хиляди зрители на стадион Уембли. Веднага след срещата Кличко призна, че в договора за двубоя има клауза за реванш. 41-годишният ветеран не обяви дали ще я активира, но се предполага, че това ще стане заради огромните приходи, които двамата спечелиха от първия мач. Те ще вземат по около 10 млн. паунда от шоуто, което счупи няколко рекорда. За пръв път боксов мач пълни 90-хиляден стадион в Англия. Приходите само от билети бяха в размер на 9 млн. паунда. Над 30 млн. паунда са очакваните постъпления от платеното излъчване на шоуто на Острова. Ако Джошуа и Кличко играят реванш, тогава титлата на Международната боксова федерация, която е притежание на англичанина, ще бъде овакантена. Кобрата е официален претендент за пояса и автоматично ще получи шанс да се бие за нея.


Ако Джошуа оваканти пояса, българинът ще се изправи срещу претендента, който е най-напред в ранглистата. Това е страховитият камерунец с френски паспорт Карлос Такам (36 победи, 24 с нокаут, 3 загуби и 1 равен). 36-годишният боксьор има поражения от Александър Поветкин и Джоузеф Паркър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще