30.04.2017 08:24

Джошуа отписа Кубрат

Видян 1345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Новият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа не включва в плановете си за потенциален опонент най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев.  Припомняме, че Пулев е официален претендент за световната титла на IBF след победата си над Кевин Джонсън в София през изминалата седмица.  Твърде вероятно е Джошуа да оваканти пояса на IBF тъй като евентуален бой с Пулев не представлява интерес за британеца.  Той е готов да даде реванш на украинеца Владимир Кличко.  В събота Джошуа детронира Кличко, като го победи с технически нокаут в 11-ия рунд на мача за титлата пред 90 хиляди зрители на Уембли.



"Няма проблем за реванш срещу Кличко. Предполагам, че и самият той го иска. Давайте да го правим. Готов съм да отида където и да е и да спечеля. Не изпитвам напрежение, просто ми харесва да се боксирам”, заяви новият  световен шампион.



Друг потенциален съперник пред британеца е неговият сънародник Тайсън Фюри, който също записа победа над Владимир Кличко, но впоследствие бе уличен в употреба на кокаин.



"Мач с Фюри? Ако такъв мач би бил интерес за публиката, то с удоволствие ще го направя", каза Джошуа, цитиран от Сън.
Последният вариант пред него за следващ опонент е непобеденият Дионтей Уайлдър, който е носител на пояса на Световния боксов съвет (WBC).  Самият Уайлдър заяви, че иска да проведе двубой с Джошуа и по този начин да обедини поясите в тежката дивизия



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион