24.04.2017 10:14

Страхотно представяне за ансамбъла ни на Световната купа

Видян 1051 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По страхотен начин завърши участието на българските гимнастички на Световната купа в Узбекистан. След като в събота ансамбълът ни спечели сребърните медали в многобоя,  момичетата ни се окичиха със сребърните отличия и за съчетанието си с пет обръча. В самия край на надпреварата родните грации спечелиха златен медал на 3 топки и 2 въежета. Състезателките на Весела Димитрова в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Теодора Александрова и Елена Бинева изиграха най-доброто съчетание във финала на 3 топки и 2 въжета и с оценка от 17.600 заслужиха златните отличия. Втори със 17.400 се наредиха украинките, а трети със 17.100 останаха рускините.


В индивидуалната надпревара родните представителки Катрин Тасева и Боряна Калейн спечелиха три медала във финалите на отделните уреди.  Тасева заслужи сребро на бухалки със 17.400 и бронз на топка със същия резултат. Тя също така остана четвърта на обръч със 17.100 и четвърта на лента с 15.800. Калейн грабна бронз на бухалки със 17.350, след като се представи колебливо и записа седми места при другите си две изпълнения на обръч с 15.900 и на топка с 14.900. По този Тасева завърши с общо три отличия след като в събота спечели бронзовото отличие в многобоя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец