26.03.2017 09:03

Вдъхновена България победи Холандия

Видян 1281 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на България постигна една от най-големите си победи през последните 25 години, след като надделя над Холандия на стадион Васил Левски с 2:0.  В герой за лъвовете се превърна Спас Делев, който отбеляза първите си голове с националната фланелка. Нападателят изигра страхотен мач, като първо се разписа в 5-ата минута, а в 20-ата минута шокира тотално обърканите лалета, които цял мач не успяха да намерят сили, за да се противопоставят на тактиката на Петър Хубчев.


Така България повече от всякога може да мечтае за нещо в тази тежка квалификационна група  А, където само първият отбор се класира директно за Световното първенство в Русия  догодина, а вторият отбор в подреждането отива на баражи.


 Трикольорите вече имат девет точки, като изостават само с една от Швеция, а лидерът Франция има 13 точки. Бронзовият медалист от последното световно първенство в Бразилия пък остана зад България със седем точки. Освен това оранжевите останаха без победа в България, където са допуснали вече три загуби и едно равенство от четири официални мача.


Победата на родните национали е изключително изненадваща и това даде повод за съмнения за черно тото. Коефициентът за победа на лъвовете преди срещата бе изключително висок.  Евентуално победа на трикольорите бе оценена с коефициент 7,00.


Следващият мач на България е на 9 юни срещу Беларус в Минск.






Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да се почувствате под напрежение

Днес може да се почувствате под напрежение от