14.03.2017 17:03

Клубът на Ганчев използва незаконно емблемата на ЦСКА

Видян 1956 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на ЦСКА-София, който се състезава в Първа професионална лига и е собственост на Гриша Ганчев използва незаконно емблемата на червения отбор.
В момента реално отборът на Литекс ползва логото на ЦСКА, без да има право на това, тъй като активите (в това число и стадион Българска армия и базата в Панчарево)  на фалиралия през миналото лято клуб са под запор от страна на Националната агенция за приходите. Следователно никой няма право да използва емблемата на обявеният в несъстоятелност отбор. Именно поради тази причина в сайта на Българския футболен съюз срешу тимът на Ганчев няма символ, а просто се изписва името на клуба. Подобно мнение изрази и председателят на Етичната комисия към Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров.



Това е Литекс, който ползва емблемата на ЦСКА незаконно! Всеки знае, че тази емблема е запорирана от НАП, сподели Тодоров.
  Припомняме, че в края на март трябва да се проведе търг за емблемата и други активи на обявеният в несъстоятелност през 2016 година клуб.  Обявената начална цена на емблемата е 1,7 милиона лева. Те пък да покрият част от милионните задължения към НАП.



Логичен е въпросът, защо в този търг ще участва клубът състезаващ се в Първа професионална лига, след като той така или иначе вече използва емблемата на дружеството през настоящия сезон, без реално да има право за това.
Би следвало да се зададе въпросът и защо клубът на Гриша Ганчев  се подвизава на стадион Българска Армия и базата в Панчарево, тъй като те също са под запор от страна на НАП.
Интересно е също така, какво ще стане, ако на предстоящия търг активите бъдат изкупени от друг, а не от клубът собственост на Ганчев. Преди седмица изпълнителният директор на ЦСКА-София  Стойчо Стойлов изрази притеснения именно по този въпрос. Не виждам клуб от А окръжна как ще си позволи подобна сума, заяви той.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни