22.02.2017 14:45

Левски фалира

Видян 1556 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Собственикът на Левски Спас Русев напусна сините. Най-големият акционер на 26-кратните шампиони излиза от клуба, след като бе нападнат няколко дни подред от Тръст Синя България и Националния клуб на привържениците на Левски. Той заяви, че след направения одит на Левски е установено, че клубът на практика е във фалит.



 Принуден съм да се оттегля от професионален футболен клуб Левски, превръщайки се в третия пореден собственик от най-новата история на клуба, който прави това под натиск на така наречените фенове. Това не са почтените почитателите на отбора, заради които футболът съществува. Оттеглям се под натиска на онези, заради които няма почтени почитатели.



Очевидно е време ръководителите на въпросните фенски организации, които твърдят, че знаят и могат да управляват клуба, да се заемат с това, заяви вече бившият собственик на сините.



Във връзка с това, връщам акциите в клуба и ги предоставям на организациите на феновете.



Нека онези, които претендират, че милеят за Левски, да поемат бъдещето на клуба в свои ръце. Време е да напуснат комфортната зона на своята анонимност, завърши Русев.
Вторият по значимост акционер в клуба Даниел Боримиров също обяви, че се оттегля от управлението на сините и ще предостави акциите си на феновете.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата