15.12.2016 14:30

Няма кой да спре Челси

Видян 1568 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лондонският Челси записа десета поредна победа в английското първенство. В среща от междинния 16-и кръг на Висшата лига възпитаниците на Антонио Конте спечелиха с минималното 1:0 гостуването си на Съндерланд. Единственото попадение в двубоя реализира Сеск Фабрегас в 40-ата минута на срещата. По този начин сините от Лондон остават на върха в класирането с преднина от 6 точки пред Ливърпул и Арсенал.


Междувременно Манчестър Юнайтед победи  с 2:1 Кристъл Палас. Червените дяволи измъкнаха трите точки две минути преди края на срещата, а отново в герой се превърна шведският нападател Златан Ибрахимович,  който отбеляза изключително красив гол в 88-ата минута.  Преди това гостите поведоха с попадение на Пол Погба в 45-ата минута, а Палас изравниха в 66-ата минута. За съжаление съдията на мача Крейг Поусън се превърна в главно действащо лице на терена. Той не видя игра с ръка на Златан при първия гол за Юнайтед, освен това самият Погба бе в засада  при гола му. След края на срещата Ибрахимович призна пред английските медии, че е играл с ръка при попадението на неговия съотборник.


Победи постигнаха и останалите грандове в английския шампионат. Воденият от Пеп Гуардиола Манчестър Сити успя да победи с 2:0  тима на Уотфорд. Юрген Клоп и неговият Ливърпул  се наложиха с категоричното 3:0 като гост на Мидълзбро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и