12.12.2016 09:57

Триумф за Верховен в Битката на Века

Видян 1335 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Битката на века в света на бойните спортове продължи по-малко от два рунда, но предложи невероятни емоции. Световният шампион Рико Верховен триумфира срещу Бадр Хари в световните кикбокс серии Glory, макар че победата му бе плод преди всичко на късмет.
В препълнената до краен предел зала Къониг Арена в Оберхаузен двамата опоненти се хвърлиха  в безмилостна битка на ринга и си нанасяха свирепи удари с ръце и крака.



Още в първия рунд от носа на Верховен шурна кръв, но това по никакъв начин не сломи решимостта на шампиона. Втората част започна още по-вълнуващо, като постепенно Хари взе превес и успя да разклати съперника с няколко здрави крошета. И точно когато сблъсъкът навлезе в решителната си фаза, всичко приключи по ужасяващ начин.



След ожесточена схватка край въжетата Хари се оттегли в ъгъла и даде знак, че няма как да продължи - ръката му светкавично се изду в областта на лакътя, а реферът спази регламента и преброи до десет. Това означаваше само едно - технически нокаут за Рико. А съперникът му избухна в сълзи на разочарование и болка.
"Много съм разочарован от изхода на срещата. Мнозина ме отписваха. Аз самият също имах проблеми, най-вече със закона. Но тази вечер показах, че отново съм тук. Поздравявам феновете си от Мароко, а също и в останалите страни. Поздравявам Рико, но никой не иска такава победа. Нека видим колко време ще ми отнеме възстановяването, но му обещавам, че догодина ще се върна и ще го нокаутирам, заяви Бадр Хари.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни